Bezield Leiderschap

Ontdek de ware kracht van je emoties als innerlijk kompasJe voelt dat je anders bent dan anderen, maar je durft nog niet anders oftewel  jezelf te zijn. 

Je past je aan aan anderen, wil het voor iedereen goed doen  en toch heb je steeds het gevoel dat je het nooit goed genoeg kunt doen.  Je voelt je vaak afgewezen, onbegrepen, niet gezien en gehoord.  Je voelt je nergens echt thuis om vrij jezelf te kunnen zijn. 

Voor de buitenwereld lijkt het alsof je alles op orde hebt, maar van binnen heb je een hoofd dat op volle toeren draait en maar door blijft malen. Je hebt geen idee wie je nu echt bent en wat jij wil.  Je bent wel overgevoelig, maar echt voelen, dat vind je lastig.


 • Je raakt snel getriggerd en voelt je aangevallen binnen je relaties of werk.
 • Je vindt het lastig om nee te zeggen en je grenzen te bewaken
 • Je leeft vanuit je hoofd en bent bang de controle los te laten.
 • Je kunt overspoeld raken door emoties; angst, twijfel, schuldgevoel, boos, verdriet, schaamte.
 • Of je bent juist het contact met je gevoel verloren, je voelt je afgesloten
 • Je hebt het gevoel dat je dat er veel meer in je zit dan er nu uit komt. 
 • Je bent hooggevoelig en/ of hoogbegaafd ervaart dat als een last
 • Je wil geen oppervlakkige trucjes, maar direct naar de kern en van daaruit blijvende verandering. 


 Bevrijd jezelf van alles wat je denkt te moeten zijn en word wie je werkelijk bent.  

Hoe zou het zijn als je weer zou kunnen ontspannen in jezelf, weer zou kunnen vertrouwen op het leven en kan voelen dat jij helemaal goed bent zoals je bent. Stel je voor je zou je simpelweg gelukkig zijn, zelfs als het leven even tegen zit. Het kan wanneer jij de verbinding herstelt met jezelf en gaat zijn wie je echt bent. 

Ik wil vrij mezelf kunnen zijn


Ik help je op de weg terug naar jezelf om vrij jezelf te kunnen zijn en vanuit jezelf leiding te nemen over jouw leven. 

Direct naar de kern!  Aan de hand van je emoties vertaal ik  wat er in jouw binnenwereld speelt en wat je op dit moment nodig hebt.  Het geeft je inzicht en overzicht, zodat je weer een stapje kunt zetten in jouw proces. 

In 6 maanden begeleid ik je terug in verbinding met wie je in essentie bent en leer ik je hoe je jouw denken, voelen en handelen in lijn kunt brengen met je ziel, zodat je vanuit bezieling kunt leven zoals het voor jou klopt.

Een transformatiesessie waar we op alle lagen kijken (mentaal, emotioneel, fysiek, spiritueel) waar je vast zit en help ik je te verbinden, los te laten en vrij te breken uit dat wat je nu belemmerd.

Luister hier de podcast over het verschil tussen bovenstaande opties


 


Mijn naam is Debbie Dreessen en ik help mensen de verbinding met zichzelf te  herstellen, zodat hun denken, voelen en handelen weer op 1 lijn komt, met wie ze in essentie zijn  en ze van hieruit leiding kunnen nemen over hun leven. 

Na jarenlange ontwikkelingen heeft het bezield leiden mij diepe levensvreugde, innerlijke vrede, vervulling en vrijheid opgeleverd. En dat gun ik iedereen. 

Met veel liefde plezier, maar ook kennis en ervaring begeleid ik jou op het pad van bewustzijn en bezield leven en leiden!

Lees meer over mij
Ik wil graag kennismaken
 

Om de kwaliteit binnen mijn praktijk te waarborgen en te voldoen aan de wettelijke bepalingen, ben ik aangesloten bij Beroepsvereniging de CAT.
Mijn prestatiecodes zijn:

 • Overige natuurgeneeskunde 24005
 • (kinder) coaching 24505
 • Counseling 24506
 • Energetische therapie | 24012

Voor meer informatie over de prestatiecodes: catvergoedbaar.nl
E-mailen
Bellen
Instagram